Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. 
A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

 Hozzávalók:

- 25 dkg túró
- 10 dkg vaj vagy margarin
- 2-3 csomag vanilliás cukor
- 2 dl tej
- 20 dkg kristály cukor
- 3-4 kávéskanál zselatin

A túró torta recept elkészítése:

A túrót a vanilliás cukorral, margarinnal, és a kristály cukorral alaposan összemixeljük.
2 dl tejbe 3-4 kávéskannál zselatint teszünk, jól elkeverjük, gyöngyözésig melegítjük, majd az elõbbi masszával habosra mixeljük.
Az õzgerinc sütõt fóliával kibéleljük és a masszát belerakjuk. Savanykás gyümölccsel ( ribizli, málna, meggy ) és mazsolával megszórjuk. ( ez kicsit belesüllyed )
A tetejét babapiskótával végigrakjuk, melyet egy kis rummal meglocsolhatunk.
A formát jól lehűtjük ( akár egy napra is ) majd kiöntjük, a fóliát levesszük és szeleteljük.