Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. 
A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

 Hozzávalók 4 személyre:

    • 1,5 kg fehér spárga
    • 10 dkg parmezán sajt
    • 8 tojás

    • 10 dkg vaj

A recept elkészítése

A fehér spárgát megtisztítjuk, lehámozzuk, a szárai végébõl levágjuk a fás részt. Sós vízben megfõzzük. A fõzési idõ a spárga vastagságától függõen kb.10-15 perc. A spárgákat kiszedjük a vízbõl, lecsurgatjuk. Hõállótálba rétegezzük a spárgát úgy, hogy a fejek láthatóak legyenek, majd rászorjuk a sajtot és a feldarabolt vajat. Elõmelegített, 220 °C fokos sütõben addig sütjük, amíg a tetején a sajt barna nem lesz. A tojásokat elkészítjük tükörtojásnak és tálaljuk. 
 

Hasonló receptek: