Hozzávalók 4 személyre:

    • 6 darab burgonya
    • 150 gramm zöldborsó
    • 2 darab sárgarépa
    • 2 darab virsli

    A szószhoz

    • 4 evõkanál majonéz
    • 2 evõkanál dijoni mustár

A recept elkészítése

A burgonyát és a sárgarépát meghámozzuk , majd kockákra szeleteljük.
Hozzáadjuk a zöldborsót és kevés vízben megpároljuk kb. 30 percig.
Avirslit forró vizben megfõzzük kb.15 perc, majd karikákra szeleteljük.
A zöldségeket és a virslit egy salátatálban összekeverjük.
A majonézt a mustárral habverõvel összekeverjük,megsózzuk,meg borsozzuk,majd beleöntjük a zöldségestálba és alaposan összekeverjük.
Hidegen tálaljuk.
 

Hasonló receptek:

Márványsajtos krumplisaláta