Nyúlragú recept
Fehérboros nyúlragu  recept
Hozzávalók 4 személyre

  •  1 egész nyúl feldarabolva ( fej nélkül )
  •  20 dkg gomba
  •  2 db. vöröshagyma
  • 2.5 dl fehérbor
  • 2 evőkanál liszt
  • vaj vagy olaj
  • só, bors
  • babérlevél
  • kakukkfü
A recept elkészítése:

A vékony szeletekre vágott hagymát egy kicsit megpiritjuk.
Belehelyezzük a nyúl darabokat és minden oldalon megpiritjuk.
Meghintjük a liszttel, megforgatjuk, hozzáöntjük a fehérbort és a vizet, hogy ellepje.
Beletesszük a kakukkfüvet és a babérlevelet, megsózzuk, megborsozzuk, majd lefedjük és közepes tűzün 45 percig főzzük.
Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és még 15 percig főzzük.
Sós vízben főtt krumplival tálaljuk.




Hasonló receptek:
Mustáros nyúl recept

nyúl recept
nyúlragu
                      recept képek