Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. 
A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

A kacsamell filé recept elkészítése

Hozzávalók 2 személyre:

 - 1 kacsamell

- só, bors

A recept elkészítése

A kacsamell filé börős oldalát késsel négyzetesen bevagdossuk majd egy serpenyõben zsiradék nélkül a börős felével lefelé 10 percet sütjük, megsózzuk, megborsozzuk. A serpenyőböl a zsiradéket kiöntjük, majd a másik oldalát is sütjük 5-8 percet.Kivesszük a kacsamell filét és egy alufoliába betekerjük 5 percre, így puhább lesz a magret de canard.

1 centi vastagságu szeletekre szeleteljük.
Tálalhatjuk libazsírban piritott krumplival.