Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. 
A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

A krumplisaláta recept elkészítése

Hozzávalók 4 személyre

    • 1 kg burgonya
    • 200 gramm márványsajt
    • 6 darab dió

A szószhoz

    • 2 evõkanál borecet
    • 4 evõkanál étolaj ( ha lehetséges dióolaj)
  • bors

A recept elkészítése

A héjában fõtt burgonyát meghámozzuk , majd kockákra daraboljuk.
A márványsajtot szintén kockákra daraboljuk.
Egy salátatálba behelyezzük a burgonyát, a márványsajtot és a diót.
Egy tálban a két evõkanál borecetet megsózzuk,megborsozzuk,majd habverõvel kevergetve apránként hozzáontjük az étolajat.
Fél órával tálalás elött a szószt ráöntjük a krumplisalátára és alaposan összekeverjük.
Hidegen tálaljuk.
 
Hasonló receptek:
Piémontaise saláta